Stijlvolle cadeaus

MAATWERK, SMAAKVOL, VERRASSEND zijn onze belangrijkste kernwaarden. Door ons exclusieve, internationale netwerk, een ervaren oog en neus voor trends en stijl en – last but not least – onze kennis van kwaliteit en duurzaamheid, komen wij met cadeau ideeën die u nergens anders vindt. Stijlvolle cadeaus die worden gewaardeerd als de spreekwoordelijke kers op de taart.


Van idee tot bezorging

Uiteraard nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij komen met ideeën gebaseerd op uw wensen. Wij stellen het cadeau voor u samen, verzorgen een mooie verpakking en regelen, als u dat wilt, de bezorging. Het enige wat u hoeft te doen is de complimenten in ontvangst nemen. De complimenten van dankbare ontvangers.


Een eerste kennismaking

De foto’s op deze site geven slechts een heel kleine indicatie van wat wij u kunnen bieden. Wilt u weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? En hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 06-24764653 of stuur een mailtje via info@icingonthecake.nl. Uiteraard komen wij ook graag persoonlijk bij u langs om de vele mogelijkheden te bespreken.